FB Twitter
Destiny School by Daphne Beek- DonateWealth
SHARE DONATE


Destiny School

Destiny School 0 SHARES

Zo loopt het voedselprogramma nog steeds door en is er een compleet nieuwe school gebouwd die afgelopen zomer open gegaan is! Fantastisch nieuws, want nu is er meer ruimte en zijn er voldoende lokalen om de kinderen les te kunnen geven. Inmiddels zijn er overigens ook al ca. 90 kinderen op Destiny School (ipv 60 vorig jaar). 

 

Maar.. Er is ook minder goed nieuws. Mike (eigenaar Destiny) is er achter gekomen dat er in enkele weeshuizen in de buurt, die allemaal door dezelfde personen worden geleid, kinderen mishandeld en misbruikt worden. Kinderen die worden gedwongen lange dagen te werken en met z’n allen op de grond slapen. Een deel van deze kinderen worden inmiddels tijdelijk op verschillende plekken opgevangen en krijgen les bij Destiny. Natuurlijk is hier eigenlijk geen geld voor, maar de veiligheid van deze kinderen staat nu voorop. Destiny School moet met de tijd worden uitgebreid met een weeshuis, zodat Destiny een stabiele en veilige thuishaven voor weeskinderen kan worden.

 

We doen wat we kunnen om deze kinderen te helpen. Wil je ook je steentje bijdragen, zodat we ze misschien zelfs wel een klein extraatje kunnen geven met de kerst? Elke euro is van harte welkom!

 

Je kunt hier doneren via PayPal of creditcard. Mocht je niet in het bezit zijn van PayPal of dit niet willen gebruiken, kun je ook rechtstreeks storten op rekeningnr: NL93 RABO 0147.8065.93 op naam van Nick en Daphne met de omschrijving "Destiny". Wij zullen dit geld dan via deze website alsnog toevoegen, zodat het totaalbedrag hier blijft oplopen.

 

Hartstikke bedankt en veel liefs,

Nick en Daphne


Help spread the word!

SHARE TWEET DONATE REPORT
0 SHARES

  • No Cost Available

Total $ USD
Total cost bar chart

No FAQ Available!!!

No News Available!!!

 

Help spread the word!

SHARE TWEET DONATE REPORT
0 SHARES

 
3 Likes
PLEASE DONATE